"Възраждане" зове да се затворят границите за страни с висока ваксинация

Те били с повишена заболеваемост и се превръщали в COVID гета
498
"Възраждане" зове да се затворят границите за страни с висока ваксинация
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Възраждане“ призовава правителството да затвори границите на страната ни за пристигащи от  страни, които са с повишена заболеваемост от коронавирус и реално се превръщат в COVID гета. Позицията на партията е публикувана на сайта й.

„Огромният скок на заболеваемостта в страните от Западна Европа и най-вече тези, които са постигнали 85% ваксинирано население, налага правителството да предприеме незабавни действия, за да опази живота и здравето на българските граждани и да предотврати разпространението на зараза на територията на Република България. Във връзка с това „Възраждане“ призовава Кирил Петков да затвори границите на България за  гражданите на тези страни, които освен превърнати в свръх ваксинирани концлагери се превръщат  и в ковидни гета на Европа“, пише в становището.

Още по темата

Според „Възраждане“ е очевидна връзката между огромният ръст на заболеваемостта и близо деветдесет процентовия дял на ваксинирано население в страни като Франция и Нидерландия.

„Очевидно е, че експерименталните течности, които са наречени ваксини срещу COVID - 19, не предпазват населението, предизвикват ръст на заболеваемостта, с което се натоварва и здравната система в страните от Западна Европа“, посочват от партията.

Заради това „Възраждане“ настоява да се вземат две неотложни мерки като затваряне на границите на страната ни конкретно и само за граждани на държавите превърнати в COVID гета – Франция, Нидерландия  и др.

От партията искат здравното министерство да изготви протокол, който позволява на българските граждани, които са емигрирали в тези страни или пътуват по лични, или професионални дела, да се завърнат в България, за да се спасят от свръх ваксинираните концлагери - страните с висока заболеваемост от коронавирус.

„Възраждане“ категорично застава зад това, че опазването на здравето и живота на сънародниците ни, както тези в границите на страната ни, така и на българите зад граница, които желаят да се завърнат, за да се спасят е първостепенна задача на всяко управление.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


498
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
386
2
 
2
 
! Отговори
АК-47 преди 2 години
Мили Боже, кой вкара тези лумпедиади в Парламента?
385
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във всяка държава има от 3 до 5 процента откачалки, които са за лудницата, но се разкарват по улиците. На тях разчитат подобни популисти, за да се пъчат после в парламента. Тук е въпроса, къде спи Каскета, след като този орангу.тан призовава явно за извършване на престъпления. Поне един протокол да му съставят, или им плащат от едно и също място.
384
14
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
До .../429"А тоя популист от ''възраждане'' е същата руска *** като Сидеров. Дано никога повече не става депутат." - аз пък смятам, че трябва да има баланс. Парламент пълен с брюкселски *** също не е добре за България.
383
18
 
10
 
! Отговори
... преди 2 години
Абе не знам ама България със 3000 заразени на ден има по 150 починали на ден, Англия със 100 000 заразени имат по 100 починали, вие ми кажете дали ваксините предпазват от тежко протичане на вируса. Отделно днес НСИ излезнаха със статистика че за 2020 и 2021 България има 40 000 починали повече от колкото предходните години, за държава с население от 6млн. това е меко казано катастрофа. А тоя популист от ''възраждане'' е същата руска *** като Сидеров. Дано никога повече не става депутат.
382
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами ваксинирана европа има 10 пъти повече заразени и починали на ден от неваксинирана Африка. Ако има някой малка логика в главата, точно това ще направи. Ако няма акъл, тогава е друга работа.
381
1
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Самият Борисов ясно зави, че европеидите са про'стаци.
380
2
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
До Анонимен/422"След това какво следва излизане от ЕС" - естествено, че излизаме от ЕС. Баща ти искаше да ни продаде независимостта и ни набута 16 респиублика, атлантиците превърнахте това във факт и лишихте България от независимост. Излизане от ЕС и безродните атлантици - в урановите мини!
379
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единственото за което, трябва да се моли България в момента, е да няма война, защото след такава винаги има прекрояване на границите. Стане ли това, България изчезва и може никога повече да не съществува. В момента съществуването на държавата България е възможно заради "лошите" ЕС и НАТО, където завладяването на която и да е държава е немислимо. Но всичко това не е даденост вовеки и много бързо може да се промени.
378
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фактът, че някой възприема предложеното като "налудничаво", показва колко дълбоко манипулацията е пуснала корени в неговия ум!
377
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютни психопати и ***. След това какво следва излизане от ЕС гонене на турците война с Турция и обратно към Русия?
376
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички сме за Възраждане!Не се отмятат от позицията си!Долу зеления сертификат,доказано безсмислен,вреден и дискриминационен!Не на принудата!Нашите тела не са на политиците
375
9
 
31
 
! Отговори
Революция преди 2 години
На 12 сме на площада да подкрепим истинските патриоти Възраждане!!
374
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не бива да се превръщаме във фашисти, ако другите са такива. Но това, което предлага, е логичният отговор на антиутопията, в която живеем вече 2 години. И е самата истина. Така че, давайте, ние сме с вас.
373
17
 
10
 
! Отговори
ХаХа преди 2 години
Тоя отдавна е ваксиниран,какво лъже будалите.
372
16
 
7
 
! Отговори
Бъзбуждане ли? преди 2 години
Кои са пък тия мухи еднодневки?
371
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това , че съм ваксиниран, не ми пречи да виждам ясно фашизма.
370
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само Възраждане!Европа ще стане концлагер,ако не кажем стига.Ваксините се провалиха и това боде очите вече
369
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво!
368
8
 
5
 
! Отговори
SoJ преди 2 години
Решението е просто на всички преминаващи през летища и граници да се правят PCR или Антигенен от държавите от които хората пътуват за сметка на същата тази държава! ! ! Така няма да има фалшиви тестове и това е начинът по който дадената държавата може да покаже загрижеността си за разпространението на вируса,. Ако това беше правено до сега ситуацията щеше да е различна, защото масово се лети с фалшиви PCR, защото е ясно, че няма как да провряват на митниците всички, но да ги правят на място те!
367
4
 
27
 
! Отговори
absurd преди 2 години
На 12-ти идвам в София да тричам ваксинаторите